Sang de Corb 2011, un vi amb personalitat i fidel a la terra

Avui us presentem un altre vi de recent incorporació a les prestatgeries de Vinateria Tot Vi. Es tracta del DO Terra Alta ‘Sang de Corb’ de Celler Frisach de Corbera d’Ebre. Un vi negre ecològic elaborat amb Garnatxa, Garnatxa Peluda i Samsó de vinyes velles procedents de Dellà del Rius. És un vi de criança envellit durant 12 mesos en barriques de roure.

‘Sang de Corb’,  és un vi que fa homenatge a la terra i a la seva recent història, la Batalla de l’Ebre.I d’aquí al seu nom, ja que segons expliquen els seus elaboradors, durant la batalla, les vinyes de Corbera van estar regades de sang i els tres corbs que apareixen a l’etiqueta fan referència a la gent de Corbera, concretament, a les tres generacions posteriors a la batalla, els avis, els fills i els nets.

Celler Frisach elabora aquest vi amb la intenció de ser un vi autòcton i amb personalitat, el celler és un projecte familiar que encapçala el jove enòleg Francesc Ferré.

Nota de cata:

Color cirera picota amb el ribet lilós. Brillant i net, deixant una llàgrima densa i lenta. En nas és intens on destaquen fruites madures, cireres, maduixes, notes de pell de taronja i essències. En boca entra amb foça. Es un vi voluminós, untuós i fresc. Té un final dolç, llarg i persistent.