Ratafia de l’Avi Guillem

Avui dediquem el post a un producte típic i català. Es tracta de la Ratafia de l’Avi Guillem. Aquest licor es elaborat a Esparreguera on el senyor Guillem Moya (l’avi Guillem) s’ha dedicat tota la vida a la producció de licors i vins. La seva experiència i saber fer l’han portat a l’actualitat a elaborar les ratafies, reconegudes arreu i apreciades pels amants d’aquest licor i dels productes de la terra.

Per ser un producte de qualitat i artesà, a Vinateria Tot Vi no ens hem volgut perdre aquest producte i per això l’hem incorporat a les nostres prestatgeries on trobareu les següents modalitats:

Ratafia de l’Avi Guillem

normalElaboració

L’elaboració de la Ratafia es fa a partir de la maceració de nous verdes del Palau d’Anglesola i més de 20 herbes aromàtiques diferents, envellida en bótes de roure, i seguint els mètodes més purs de la tradició licorera.

 Nota de tast

Color de sucre cremat, brillant. Destaquen amb força les nous verdes, però embolcallades per canyella i clau amb subtilesa. La nou moscada, farigola i espígol són llunyans. Entrada dolça i elegant, harmoniosa en el conjunt. Retrogust càlid i persistent.

Suggeriment del servei

La Ratafia es pot prendre sola o amb gel, ideal per la sobretaula, acompanyada de fruites seques o dolços. És apta per als més diversos combinats; amb llimonada és excel·lent. També s’utilitza en infinitat de receptes de cuina.

 

 

Crema de Ratafia de l’Avi Guillem

a0628d_0087f9cf32cb48aab4fe032f17ea0d4eElaboració

La Crema de Ratafia s’elabora afegint a la Ratafia llet i sucre, i hi confereix una textura

i un sabor únics.

 

Nota de tast

Crema de llet amb color torrat característic. Nous i cacau protagonistes, tot i que apareixen els tons de canyella, clau i nou moscada amb molta força. Entrada dolça. Molt rodona i sense estridències.

 

Suggeriment del servei

Es pot prendre sola o amb gel, mai barrejada amb begudes àcides. Combina molt bé amb el cafè.

 

 

Bombó de Ratafia de l’Avi Guillem

a0628d_f96e3fae3bfc4890a0fe98abb3cc0c29

Elaboració

El Bombó de Ratafia és un producte que combina la Ratafia i la xocolata i aconsegueix un sabor únic i genuí. S’aconsegueix afegint cacau a la Ratafia.

Nota de tast

Color de sucre cremat fosc. Destaquen aromes de cacau embolcallades per l’aroma de la Ratafia que recorden la xocolata acabada de fer. Retrogust fort i durador de cacau al paladar.

Suggeriment del servei

Es pot prendre sol o amb gel.

Combina molt bé amb el cafè

 

3l

70cl

50cl

20cl