Poboleda acull la XVI Festa del Vi i la Verema a l’Antiga

Aquest dissabte, 13 de setembre, arriba la ja tradicional Festa del Vi i la Verema a l’Antiga, una de les mostres populars més arrelades de les que es realitzen durant l’any als pobles de la DOQ Priorat. En aquesta ocasió els visitants podran tastar els vins d’un total de 24 cellers, que com és habitual es disposaran als baixos de diferents cases pairals del nucli de la vila de Poboleda.

Un any més, l’equip de Celler Sabaté hi serà present, a més també hi podreu trobar els cellers de Poboleda inscrits a la Festa que són els següents: Agrícola de Poboleda, Burgos Porta, Celler Jordi Domènech, Celler Mas d’en Just, Celler Mas de les Pereres, Celler Mas Doix, Celler Pahí, Cellers Tane, Genium Celler, Hidalgo Albert, Mas la Mola i Terres de Vidalba. D’altra banda, com altres anys, també hi participaran cellers d’altres viles de la DOQ Priorat. En aquesta ocasió s’hi podran trobar vins de Celler Pasanau (la Morera de Montsant); Cellers Scala Dei (Scala Dei); Celler Prior Pons (la Vilella Alta); Celler Aixalà Alcait, Celler Escoda Pallejà i Terroir al Límit (Torroja del Priorat); Mas Igneus i Saó del Coster (Gratallops) i, finalment, Clos 93, Portal del Priorat i Torres Priorat (el Lloar).

 Tast a cegues a la tarda

Com a novetat d’aquest any, el programa de la Festa inclou el dia 13 un tast a cegues de vins negres de la DOQ Priorat corresponents a l’anyada 2007 a les 17:30 h a la sala polivalent de Poboleda. Els drets de participació en el tast “Priorat a cegues” per a qualsevol aficionat que desitgi inscriure-s’hi són de 30 euros (inclou copa Riedel) i les inscripcions es poden adreçar a poboledavins@gmail.com, així com al número de telèfon 619 32 85 34.