Nova edició de Reus viu el vi, del 6 al 8 de juny

Els representants de les Denominacions d’Origen de l’àmbit territorial de la Cambra de Comerç de Reus han acordat que la Reus Viu el Vi se celebrarà del 6 al 8 de juny, a la plaça de la Llibertat. Durant la foto de família, Isaac Sanromà, ha volgut subratllar la importància del certamen en una ciutat que tradicionalment “ha jugat un paper de capitalitat pel que fa a l’activitat dels cellers participants”. Sanromà ha explicat que “és una manera, també, de retornar a totes aquestes empreses la seva aposta per la nostra ciutat oferint el nostre millor atractiu, la plaça comercial de Reus”.

Un any més la fira es veurà enriquida amb la participació de diversos expositors de caire gastronòmic, on el visitant podrà trobar una sèrie de delicadeses vinculades al territori. Com sempre Celler Sabaté i representants de la Vinateria Tot Vi hi serem presents per deixar-vos tastar els nostres productes!

Podeu ampliar la notícia en el següent enllaç


Notice: La funció WP_List_Util::pluck s'ha cridat de manera incorrecta. Els valors de la matriu d'entrada han de ser objectes o matrius. Consulteu la depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 6.2.0.) in /home/totvibb/public_html/vinateriatotvi/wp-includes/functions.php on line 5866