Perles de Miró, una nova manera de degustar el vermut

Vermut Miró, un dels tradicionals vermuts de Reus, ha tret al mercat les ‘Perles de Miró’ (Miró Pearls). Un nou concepte gastronòmic que ha revolucionat les formes de degustar el vermut. Es tracta d’un nou producte que els de Vermut Miró han volgut incloure dins de la seva nova marca gourmet, Miroteca. Amb un volum aproximat de 0,6 cl., les Perles de Vermut Miro, aconseguides a través del treball de Molecular Experience, es converteix en una joia líquida de sabor i sofisticació.

El que pretén aquest nou model és que al degustar i explotar la perla ompli el paladar de sabor. No només té a veure amb el gust del vermut, també l’aspecte i la textura hi juguen un rol important. Es presenta com una nova oferta gastronòmica per acompanyar plats sofisticats o també per a servir amb una cullera.

Aquestes perles s’han elaborat mitjançant la tècnica de l’esferificació que ha aconseguit obtenir una esfera amb una finíssima pell de gelatina. D’aquesta forma Vermut Miró aconsegueix combinar l’elaboració d’un vermut tradicional amb una  fórmula original i innovadora. En definitiva, un nou format que permet obrir la porta de la sofisticació a l’alta gastronomia i a botigues especialitzades.

A Vinateria Tot Vi no ens hem volgut perdre l’oportunitat de tastar aquest producte i per la seva qualitat i originalitat ja el teniu disponible a la nostra botiga!