Masroig celebra la fira del vi solidari

Cap de setmana de fires i avui us en presentem una d’interessant i compromesa amb la societat: la Fira del Vi Solidari de Masroig. Un any més, i ja en van cinc, el Masroig aplegarà aquesta fira en la que participen set cellers de la població: Orto Vins, Coca i Fitó, Dit Celler, Cellers Can Blau, El Vi a Punt, Celler El Masroig i Mas de l’Abundància, tots de la DO Montsant, que col·laboraran en aquesta fira per l’Obra Social de Sant Joan de Déu per a la recerca en càncer infantil.

La fira tindrà lloc al municipi de Masroig, dissabte 6 de juny, a partir de dos quarts d’11 del matí i l’apadrinarà l’humorista Pep Plaza i el showman i actor Jordi LP. El programa, doncs, s’inicia a dos quarts d’11 del matí amb la venda del vi solidari i una batucada pels carrers del poble amb el grup Bandsambant. També es realitzarà una conferència sobre oncologia infantil a càrrec del laboratori de recerca del càncer infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu a partir de dos quarts de 12 del migdia. L’obertura de la Fira es produirà a dos quarts de 6 de la tarda i inclourà estands dels cellers participants amb tast de vins, vendes de productes fets per gent solidària i un exposició de fotografies del món a càrrec de Jordi Estrampes, entre d’altres activitats.

L’aniversari ‘Masroig Vi Solidari’ aplegarà un concert amb Ènric Vinaixa i Marc Sendra al Bancal de l’Alegno a les 6 de la tarda i el partit de la final de la Champions es projectarà en una pantalla gegant a dos quarts de 9 de la nit. El sopar solidari es durà a terme a dos quarts de 10 de la nit. Aquesta celebració del vi té un objectiu solidari i contribueix a fer possible que la investigació mèdica sobre el càncer infantil pugui seguir avançant.

Podeu consultar tota la informació a la web de la fira: www.masroigvisolidari.com

cartell-vi-solidari-masroig-2015_1024