Licor de crema d’arròs Segadors del Delta

Avui us  parlem d’un producte de proximitat ben especial. Es tracta del nou licor de crema d’arròs produït per la cooperativa d’arrossaires del Delta de l’Ebre. Es tracta d’un licor de crema d’arròs exquisit amb una textura i un sabor únics. Fruit de 150 anys de tradició dels millors arrossos conreats per més de cinc generacions d’arrossaires al Parc Natural del Delta de l’Ebre.

Nota de tast:

Vista: de color blanc com l’Arròs, brillant, dens i untuós a la copa

Nas: de gran potència aromàtica, ric però a la vegada subtil. Hi destaquen les aromes característiques de la canyella i dels cítrics amb el toc original que li confereix l’alcohol provinent de l’Arròs. A la copa evoluciona bé: incrementa la seva complexitat a mesura que es va agitant.

Boca: d’entrada suau i dolça, amb molt volum però sense ser espès; és saborós, ple, ben estructurat i rodó. Els sabors especiats el fan llarg i persistent, i el final de boca és suau i agradable.

Es recomana prendre’l sol, molt fred i amb glaçons i servit en un got o copa de boca ampla per tal de no concentrar massa les aromes. És ideal per a prendre en companyia amb fruits secs o algun dolç. També es recomana prendre’l després d’un àpat amb el postre o el cafè.

Us animem a tastar-lo no us deixarà indiferents!