Gaudeix del nou pack selecció octubre!

Ens acomiadem de l’estiu amb un nou packselecció? Comencem mes d’octubre amb un nou pack de 6 vins negres amb el qual donar la benvinguda a la tardor i també li donem la benvinguda a tots aquests menjars i sopars on ve de gust un bon estofat, un brou, un chuletón… on aquests vins seran els millors acompanyants. Vols perdre’t l’oportunitat de provar-los? Tres Denominacions d’Origen amb els quals degustar una miqueta de cada terroir: DO Tarragona, Do Rioja i DO Montsant. T’animes?

Aquest pack inclou 6 ampolles de vi:

–  Nit de Lluna (Celler Mes Vicenç, DO Tarragona) vi negre criança coupage de Syrah i Tempranillo. Vi complex, intens, de gran estructura i molt profund. Destaca per una imatge moderna i sofisticada.

Edulis Criança (Cellers Altanza, DO Rioja) vi negre monovarietal, 100% Tempranillo. Vi de potent intensitat aromàtica en nas mentre que en boca té un sabor intens, ampli i amb un postgusto llarg i durador.

Clònic Criança (Cedó Anguera, DO Montsant) vi negre coupage de Cariñena, CabernetSauvignon i Syrah. És un vi aromàtic, de nas intens i neta. En boca es mostra molt potent i robust.

 

PREU DEL PACK SENSE DESCOMPTE: 43,80€

PREU DEL PACK AMB DESCOMPTE: 39,44€

AMB AQUEST PACK T’ESTALVIES: 4,36€

 

Si vols gaudir d’ell, no esperis més i entra a Tot Vi veure per comprar-ho i en menys de 72h ho tindràs al teu domicili.