Explosió aromàtica amb Marta Violet

Per acabar amb aquests dies d’estiu i amb aquests últims menjars a l’aire lliure us recomanem un vi blanc de la zona del Penedès amb una producció molt limitada que de ben segur avui us sorprendrà en aquest post.

Marta Violet  és un coupage de Muscat de Frontignon (70%), Xarel·lo (15%) i Macabeu (15%) procedents de vinyes repartides pel Penedès a zones molt baixes i sòls pobres en matèria orgànica.

Marta Violet 2015 és la segona anyada d’aquest vi blanc realitzat per Ramón Canals, un jove enòleg de la família Canals, que reflecteix el bon treball que ja coneixem gràcies als caves Marta.

És un vi ideal per a prendre fresc, a una temperatura entre 6º i 8º. Excel·lent per acompanyar arroSsos, peix, marisc i fumats.

“Gran intensitat aromàtica amb un elegant caràcter floral”

NOTA DE CATA

Color groc pàl·lid. Brillant i molt net. Gran intensitat aromàtica amb un elegant caràcter floral molt present. Molta flor blanca i lila que apareix sobre cítrics i sucosa fruita blanca. Subtils tocs frescos d’herbes aromàtiques. En boca, bona entrada amb recorregut sedos i saborós. Destaca la frescor fins al final, molt bona acidesa i final llarg.

GRADUACIÓ

12%