Delicioses melmelades artesanes DEL POT PETIT

Començar el dia amb un bon esmorzar és essencial veritat? I si el comencéssim acompanyats d’unes delicioses melmelades artesanes, encara seria millor!

Avui us presentem les delicioses melmelades artesanes DEL POT PETIT. Del Pot Petit és una empresa familiar que produeix aliments de qualitat, amb el màxim respecte cap al medi ambient i les persones. Tots els seus productes estan elaborats artesanalment, realitzats per ells mateixos, i 100% naturals a partir de matèries primeres de les finques certificades com a ecològiques dins del Parc del Montsant.

Tenen un catàleg de més de 15 varietats de melmelades amb les quals esmorzar o maridar alguns dels nostres plats. Melmelada de maduixa, de poma i canyella, taronja i xocolata, oli d’oliva, pètals de rosa, pinya i coco… totes elles en format de 220 grams. Però també teniu la possibilitat de gaudir d’un pack variat de 8 mini melmelades en format 32 grams (format individual) amb les quals degustar diferents sabors.

DEL POT PETIT MELMELADA D’OLI D’OLIVA

Melmelada 100% natural i artesanal, textura cremosa amb un color verdós excel·lent. Or pur.

oli_oliva

DEL POT PETIT MELMELADA DE TARONJA I XOCOLATA

Melmelada 100% natural i artesanal. Medalla de Bronze Internacional DALEMAIN 2015 (Anglaterra). El gust dolç de la xocolata contrasta amb l’àcid de la taronja.

taronja_xocolata

Melmelada 100% natural i artesanal. Conté pètals de rosa enters, una delícia per al paladar.
petals_rosa
Melmelada 100% natural i artesanal. Elaborada amb pomes de l’Urgell i un toc de canyella que endolceix el paladar.
poma_canyella
No voleu esmorzar ben acompanyats? Corre i no siguis l’últim, fes un cop d’ull en www.totvi.cat.