Caves ecològics a Vinateria Tot Vi

Com ja sabeu a Vinateria Tot Vi tenim l’objectiu d’oferir la màxima qualitat als seus clients i apropar-los els productes que més s’ajustin a les seves necessitats. Així que recentment hem ampliat l’oferta de vins i caves ecològics. En aquest post us els detallem tots els caves ecològics disponibles per a què pugueu conèixer de primera mà les seves característiques i qualitats.

Caves

recaredo-brut-natureRecaredo Gran Reserva Brut Nature 2008: Cava amb 32 mesos de criança, lluminós i molt fi. En nas dominen els tons balsàmics i la fruita madura, envoltada d’una agradable sensació d’acollida. Les fruites cítriques imperen a una boca molt viva i fresca, alhora que seriosa i estructurada. Recomanem degustar-lo a una temperatura de 8ºC.

 

 

 

recaredo-brut-de-brut-brut-nature-418004Recaredo Brut de Brut: Les vinyes més velles de Macabeu i Xarel·lo aporten la màxima expressió del terra calcari que l’ha vist néixer. Ple de força, equilibri i plenitud on les fruites confitades es fonen amb notes dels cítrics més madurs. És la sobrietat i l’elegància. Recaredo Brut de Brut és un cava Brut Nature, totalment sec, sense addició de sucre d’expedició. Recomanem degustar-lo a una temperatura de 10ºC.

 

 

DionysusDionysus: 60 % Xarel·lo, 30% Chardonnay, 10% Macabeu. De color groc pàl·lid, afruitat amb bombolla petita i persistent. De vinyes ecològiques, que no han estat tractades amb productes d’origen químic (Ex. pesticides o herbicides) aquest cava s’ha elaborat sempre fent servir productes o mètodes de cultiu natural. (Ex: mulching).  Degut al seu envelliment està qualificat com Cava Reserva, pel Consell Regulador del Cava. I està aprovat pel CCPAE (Consell Català de la producció Agraria Ecològica). El seu nom té l’origen en el Déu grec del vi.

 

 

Privat_Reserva300x451

Privat Brut Nature Reserva Ecològic: Actualizació del concepte bàsic del cava procedent de raïms ecològics, accentuant el caràcter fruitós i estructurat, sense perdre lleugeresa. Elaboració estricta “en blanc”  a fi de mantenir la lleugeresa tradicional. Amb un mínim de criança de 20 mesos, es posa a la venda acabat de degollar. Bombolla fina i persistent am color groc pàl·lid, lleuger pas de boca i delicat post-gust.

 

 

 

 

bbfbc8de-ad3d-4fc9-9555-b96d5a72203aFelix Massana Ràfols: Aquest cava produeix unes petites bombolles que faran un llarg rosari i una agradable corona al final de la copa. En nas és cremós i agradable, amb molta fruita, notes de mantega i flors blanques. Convida a tastar-lo novament. En boca és cremós amb acidesa fresca i de retrogust llarg e intens, amb un equilibri dolçàcid molt persistent. Està indicat per prendre com aperitiu o acompanyat de plats lleugers a base de peix, marisc, pastes, arrossos i carns blanques. Es recomana servir entre 7 i 9 ºC i conservar en un lloc fresc i sec.