Caves Olivella i Bonet, dedicació i tradició

Molts ja sabeu que la història de Tot Vi es remunta a l’any 1985, des d’aleshores la nostra filosofia sempre ha estat proporcionar als nostres clients els millors productes, avui us volem apropar a una petita cava que ens acompanya d’ença què vam obrir portes i que comparteix els mateixos principis de qualitat i saber fer que nosaltres.

Es tracta de les caves Olivella i Bonet. La finca i cava, situada a l’Arboç del Penedès, es troba envoltada de vinyes i es va fundar als anys 80 per tres socis, tot i que actualment és Julià Olivella qui dirigeix les caves. Amb una dilatada experiència va ser Julià Olviella qui va posar en pràctica les fermentacions controlades, i així és van aconseguir unes millors qualitats de vi que serien la base per a poder elaborar caves de gran qualitat.  Així es com va néixer aquesta cava que actualment compta amb un reputat camí pel món del cava. Els seus productes són els següents:

 

Olivella i Bonet Brut Nature       Olivella i Bonet Brut          Mont Caranac Brut Nature        Mont Caranac Chardonnay

olivella-brut-natureolivella-brutmontcaranac_brutnaturemontcaranac_chardonnay