Aquest Nadal a taula amb un bon cava!

A pocs dies vista del proper Nadal perquè no posar-nos a pensar quin cava posar a taula al llarg d’aquestes dates? Teniu alguna preferència per sorprendre als vostres comensals? Busqueu el bo i millor?

A continuació, us presentem una petita selecció de 8 caves Premium amb els quals no defraudar a ningú.

 

RECAREDO BRUT DE BRUT

recaredo_brutdebrut

Un Gran Reserva Brut Nature, un dels més selectes de les caves Recaredo. S’elabora a base de Xarel·lo i Macabeo, raïm procedent de la Finca Serral del Vell Recaredo, territori essencialment calcari. Un cava sobri i elegant.

GRAMONA III LUSTROS GRAN RESERVA

cava-gramona-iii-lustros-brut-nature-gran-reserva

Un Gran Reserva Brut Nature. Cava emblemàtic amb un gran equilibri entre estructura, cremositat i frescor. S’elabora a partir de Xarel•lo i Macabeo, caràcter de la terra i el seu entorn.

JUVÉ Y CAMPS MILESIMÉ RESERVA 2010

juv-y-camps-millesime

Un cava Reserva Brut 100% Chardonnay, raïm procedent de les vinyes de Espiells. Cava amb un caràcter excepcional i complexitat pròpia de les grans anyades d’aquesta varietat.

LOXAREL RESERVA FAMILIAR

loxarel_reserva_familiar

Un cava Brut Nature elaborat amb Chardonnay, Xarel·lo i Macabeo procedents dels millors raïms de les millors finques. Aquesta és la joia més valuosa del seu celler, el seu segell de distinció.

 

LA FINCA DE RAVENTÓS I BLANC GRAN RESERVA 2009

raventos_lafinca

Un cava Gran Reserva Brut elaborat amb cinc varietats diferents de raïm però que té com a base principal el Xarel·lo cosa que fa que sigui un assemblatge innovador. És el primer vi espumos de la cava Raventós i Blanc, que el seu cupage inicial va ser fet per Josep María Raventós Blanc, segell personal del seu creador.

 

RECAREDO TERRERS GRAN RESERVA BRUT NATURE 2009

recaredo_brutnature

Un cava Brut Natura totalment sec elaborat amb Xarel•lo, Macabeo i Parellada procedents de terres calcàries. És un cava que expressa la profunditat, transparència, lluminositat i frescor del paisatge de l’Alt Penedès.

 

BLANCA CUISINÉ 2010

blanca-cusine-cava-paresbalta

Un cava ecològic amb un coupage variat de Xarel•lo, Chardonnay i Pinot Noir procedents de les finques Parés Baltà i Els Torres. És un excel·lent cava d’elaboració complexa i minuciosa que ret homenatge al relleu generacional del celler.

 

GRAMONA IMPERIAL GRAN RESERVA 2010

gramonaimperial

 

[one_third last=false] Contents [/one_third]