7é Tast de vins: Celler Cara Nord i Tomás Cusiné

Cara Nord Blanc i Cara Nord Negre van ser els vins protagonistes del setè tast de Vinateria Tot Vi realitzat dijous 28 de novembre. Vins diferents i especials, amb una expressió sincera que ens recorden el nostre entorn més proper.

Els vins de Cara Nord són vins d’altura, neixen a les muntanyes de Prades, vistes excepcionals on altitud i fred s’uneixen combinats amb tècnica i presició per donar lloc a uns dels vins més especials de la DO Conca de Barberà.

Cara Nord Negre: De color negre i to violaci amb molta capa, brillant. Llàgrima gruixuda i de caiguda lenta en copa, lleugerament tenyida. El nas és molt elegant amb els tons de fruites negres, minerals, balsàmics i fustes nobles. La boca és molt sucosa, vibrant en l’acidesa i amb un pas ampla i gruixut. Els tanins són fins i elegants, molt ben assemblats. El post gust és untuós i ple.
Comprar Cara Nord Negre per internet

Cara Nord Blanc: Sobre un fons floral, de fruita blanca, pruna verda i aranja àcida, es combinen aromes exòtics com la pinya, maracujà i notes minerals. El nas creix en copa. Boca rotunda amb acidesa equilibrada per un toc glicèric i un suau tacte vellutat i untuós. Gran frescor de cítrics i salinitat cremosa en boca. Pas llarg, persistent i vibrant.
Comprar Cara Nord Blanc per internet

A més dels vins CARA NORD també vam poder tastar una selecció de vins del celler Tomas Cusine, vins amb caràcter, capaços de reflectir l’expressió d’una terra, i amb el repte d’implantar una filosofia pròpia d’algú amb grans inquietuds i pretensions:

– Azuells (DO Costers del Segre)

– El Vilosell (DO Costers del Segre)

– Geol (DO Costers del Segre)

– Mineral (DO Montsant)

El públic, com sempre predisposat, va tastar i gaudir dels nous descubriments que vam oferir i que ens van acostar des dels cellers Cara Nord i Tomas Cusine. Amb aquesta finalitzavem la setena cata de Vinateria Tot Vi, per a la següent preparem la presentació de les Caves Martí Serdà amb el seu protagonista de l’any: El Xitxarel·lo