2 de maig, nova edició de Tast amb Llops

Tast amb Llops ja té confirmats els 19 cellers que participaran a la novena edició del certamen que, en nou anys de sòlida trajectòria, s’ha convertit en una referencia en el marc de la Fira del Vi de les DO’s de la comarca del Priorat.

La trobada tindrà lloc el dissabte 2 de maig a partir de les 18h, organitzada per l’Hotel Cal Llop amb la col·laboració dels elaboradors de vi de Gratallops, bressol de la DOQ Priorat.

Es calcula que per aquesta edició es podran tastar al voltant de 40 referències de vi d’edicions limitades i molt singulars, de manera que la vetllada és una oportunitat única per gaudir de les elaboracions especials dels viticultors i enòlegs de Gratallops i dels convidats, a més de tenir –hi contacte directe.

L’activitat  començarà a mitja tarda i s’allargarà fins les 21.30h i comptarà amb la participación incondicional dels 10 cellers de Gratallops que des dels incis fan costat a la iniciativa, amb la incorporació del Celler Devinssi que ha aconseguit aquest any la qualificació de Vi de Vila per part de la DOQ Priorat per a tres de les referències que elaboren.

Per a la novena edició, s’ha ampliat el nombre de participants convidats i una vegada més s’ha arribat a reunir un elevat nombre de cellers de reconegut  prestigi internacional que representen estils i tendències molt diversos, però  amb un denominador comú, la qualitat. Són:

–      Castell d’Encús. DO Costers del Segre

–      Celler Acústic. DO Montsant

–      Antoine Touton et Fredi Torres, DO Montsant

–      Celler Colet. Penedès Clàssic

–      Celler Gran Clos de Bellmunt del Priorat DOQ Priorat

–      Meritxell Pellejà de Gratallops. DOQ Priorat

–      Friedrich Becker. Pfalz (Palatinado / Alemanya)

–      Malena Fabregat. Vi artesà portuguès i gallec

Tota la informació en el següent enllaç: http://www.cal-llop.com/es/tast-amb-llops-2015-vins-de-la-vila

 

Rafael L—pez-MonnŽ